AYDIN / EFELER - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Sıtkı TAŞĞIN - Okul Müdürü

1963 Yılında Erzurum´un Tortum ilçesi Derekapı köyünde doğan okul müdürümüz Sıtkı TAŞĞIN ilk ve orta okulu kendi köyünde okumuş lise öğrenimini Erzurum Endüstri Meslek Lisesinde makine teknisyeni olarak tamamlamıştır. 1988 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden Kimyager olarak mezun olmuştur. 1989 yılında Aydın İncirliova Lisesinde kimya öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Aynı okulda  2000 yılında müdür yardımcılıği, arkasından 2004 yılından itibaren 2011 yılına kadar müdürlük görevini yürütmüştür. Kısa bir süre Çine Akçova lisesinde müdürlük yaptıktan sonra 2011 yılında Aydın Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde müdürlük görevine devam eden okul müdürümüz Sıtkı TAŞĞIN 2019 Temmuz ayında  okulumuzda göreve başlamıştır.  Okul müdürümüz Sıtkı TAŞĞIN evli ve 3 kız çocuk babasıdır .